Tjänster

Auraläsning och medial vägledningLivet har lite då och då sina prövningar och sina vägval som ibland kan vara svårt att se en lösning på eller hantera, och då kan vi med våra mediala förmågor och kunskap hjälpa och stödja dig att försöka se situationen i sin helhet och även få information för att hjälpa dig att bli medveten om eventuella lösningar och vägar framåt. Du kan ha frågor om livet, kärlek, arbete, relation m.m. som Mellie kan hjälpa dig att svara på. Under den mediala sittningen kan Mellie även ta kontakt och få hjälp av dina skyddsänglar eller andlig vägledare att få fram eventuella budskap till dig. Under en medial vägledning kan du även välja att vi pratar om din egna mediala/andliga utveckling och få råd, tips och stöd i detta.

 

Pris:

Det går även att kombinera vägledning med healing, och kostnaden är då också enligt nedan.

 

30 min           350 kr

40 min           450 kr

50 min           550 kr

60 min           650 kr

Healing och chakrabalansering


Mystic light´s healingsession är en blandad form av chakrabalansering, healing och taktil beröring, där healern dels går igenom chakra för chakra och balanserar och healar, Mellie använder sig även av flera andra olika tekniker  bl.a. reiki, angelic reiki, shamanskt/mystiskt energiarbete, Healing Touch och gamla Hopi-tekniker för att få en så djupgående energihealing som möjligt. Healingen får igång flödet i din energi, tar bort stagnerad energi och höjer energinivån. Mellie har även speciella tekniker mot fysisk smärta i huvud och muskler på kroppen m.m. Detta är ett multidimensionellt helande och påverkar dig på olika plan och hjälper dig och din kropp till helande.

 

Pris:

30 min      300 kr   

40 min      400 kr 

Chakrabalansering sittande på stol

Vi utför en snabb och effektiv påfyllning av högvibrerande energi, rensning och chakrabalansering. Du får sitta på en stol medans vi gör en så kallad "högtryckstvätt" av ditt energisystem genom att öppna upp dina chakran och balansera dom. Det går bra att boka tid i förväg, men finns även möjlighet till drop-in tid på tisdagar på Harmonikällan om ledig tid finns.


Pris:

ca 10 min           150 kr     /       ca 20 min           250 kr   

Husbesök vid husrensning

Husbesök - energirensning, ev. själshjälp

 

Mellie gör husbesök inom Stockholms län för energirensning av  tyngre energier, och att hjälpa eventuella vilsna själar över till andra sidan. Ibland är det bara gamla släktingar/vänner från andra sidan som vill göra sig hörda och ge budskap. Många kan ibland tro att det "spökar" i deras hem, men att det i själva verket ibland bara är gammal minnesenergi som känns, och det är bra att lära sig att förstå skillnaden.

Tidsmässigt brukar det ta mellan ca 1-3 timmar, beroende på vad det är som behövs hjälp med. När det gäller vanlig energirensning för mindre lägenheter så brukar det endast ta 1 timme, medans med större hus(ytor) så tar det längre tid. När det gäller att hjälpa vilsna själar så går det inte att beräkna någon speciell tid i förväg.

 

Pris:

Lägenhet/Hus/gård/lokal            800 kr/timme

Healingmassage med Healing Touch

Detta är en härlig kombination av klassisk massage, healing och Healing Touch- tekniker som berör energicentra och människans meridianer, men även kroppens fysiska delar och muskler.

Healing Touch´s olika tekniker är en variation av både handpåläggning i form av taktil beröring, akupressur, massage och även healing i energifältet som finns runt den fysiska kroppen. Till healingmassagen används massageolja.

Massageområden: rygg, axlar, nacke.


Pris:

30 min         400 kr

40 min         500 kr

60 min         600 krKBT- och ACT- coachning

Mellie är utbildad KBT- och ACT-coach och coachar dig i det du behöver hjälp med i livet. Det kan vara t.e.x. stress, depression, stärka din självkänsla, separation, arbetslivet, kärleksrelation/relation, fobier, ångest, hjälp att nå dina mål, mindfulness, meditation m.m.

Under december 2018 och januari 2019 kommer du att kunna bli coachad för "pröva på"-priser.


PRIS:     60 minuter   -   "pröva på"-pris  450 kr  (ord.pris 700 kr) ,           

Övrigt energiarbete


Mellie gör även andra individuella energiarbeten och har mångårig erfarenhet och bred kunskap, så kontakta Mellie om det är något ni behöver hjälp med.Information om avbokning:

Avbokning vid bokad tid bör ske i god tid och senast 3 timmar före bokad sittning/session, så att andra kan få möjlighet att använda den tiden.

Mystic light


Tel: +46/(0)733-96 93 51

E-mail: info@mysticlight.se

Website: www.mysticlight.se

Copyright @ All Rights Reserved